Καρούσος για Φυλακές:  «Σε 1-2 μήνες θα μπλοκάρουμε τα κινητά τηλέφωνα…»

Καρούσος για Φυλακές:  «Σε 1-2 μήνες θα μπλοκάρουμε τα κινητά τηλέφωνα…»

Το πόρισμα του ποινικού ανακριτή αναμένει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, όσο αφορά τα τεκταινόμενα στις Κεντρικές Φυλακές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος»,  θέμα δημιουργείται και για το κατά πόσον έπρεπε ή όχι να αποκοπεί ολοκληρωτικά το σήμα για κινητά στις Φυλακές.

Ο Υπουργός Μεταφορών Γιάννης Καρούσος, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα, και κληθείς να σχολιάσει το θέμα για το σύστημα απενεργοποίησης των κινητών τηλεφώνων, ανέφερε «ότι η Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία που είναι η αναθέτουσα Αρχή, έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει για να μπλοκάρονται όλα τα τηλέφωνα στις φυλακές»

«Σε ένα με δύο μήνες, θα γίνει πλήρης αναβάθμιση του συστήματος και θα περιλαμβάνει και το 5G. Είμαστε στην ώρα μας, όπως προβλέπεται στο συμβόλαιο. Η σύμβαση υπογράφτηκε, υλοποιείται και δεν υπάρχει καθυστέρηση», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

«ΑΛΜΑ» ή πτώση; Το όραμα του Οδυσσέα δοκιμάζεται από αποχωρήσεις και κατηγορίες

Μια νέα περίοδος αναταράξεων φαίνεται να διανύει το κίνημα ΑΛΜΑ. Μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, τρεις αποχωρήσεις από τον στενό ή υποστηρικτικό κύκλο του κινήματος –του Ανδρέα Χασαπόπουλου, του Αβραάμ Θεμιστοκλέους και του Ανδρέα Σεραφείμ– δημιούργησαν σοβαρά ερωτήματα για τη λειτουργία, τη διαφάνεια και τη συνοχή, της νέας πολιτικής δύναμης.

BEST OF TOTHEMAONLINE